Ипотпал SEO състезание и благотворителност

ipotpal състезаниеНяма как да не отбележим събитието от 1ви октомври, което ще вълнува повечето SEO специалисти в милата ни родина в следващите 6 месеца, а именно SEO състезанието с думата ипотпал. Спонсор на състезанието е notebook.bg, като общата сума на наградите е 6200 лв. Никак не лоша сума за българските стандарти. Организатори на ипотпал състезанието са bgkulinar и ilianskim, като на втория специално благодаря за обаждането, за да ме подсети за старта на кампанията 🙂

Има няколко положителни неща, които трябва да отбележим:

  1. наградите ще бъдат разпределени на няколко етапа, като не само първият, а и следващите двама в класирането вземат дял от печалбата
  2. за всички участници в ипотпал състезанието независимо от тяхното крайно класиране е предвидена томбола, като наградата е чисто нов лаптоп Sony VAIO W111/T (виж картинката)
  3. преди състезанието организаторите са закупили 7 домейна с ключовата дума ipotpal, които в последствие решиха да разиграят в търг, а сумата от него да бъде дадена за благотворителност. Похвално!

Повече по темата може да откриете във форум Предприемач.ком, където имате възможност да зададете въпросите си към организаторите на ипотпал състезанието.

Успех на всички участници!

п.с. стискам палци на участника с ipotpal Twitter акаунт, въпреки че ми го измъкна под носа 🙂

Етикети: , ,

Сподели SEO Lex

октомври 2nd, 2009

One Response to “Ипотпал SEO състезание и благотворителност”

  1. Ипотпал каза:

    Радвам се, че ти хареса Ипотпал дневника, дано и на другите да се стори интересен 🙂

Добави коментар